Contacteer ons nu: 0472 69 38 21

De Ridder is uw bouwbedrijf in Asse voor totaalprojecten

Als algemene aannemer is De Ridder gespecialiseerd in kleine- en grootschalige bouwprojecten voor zowel particulieren als bedrijven. Door een persoonlijke aanpak en afwerking op maat van de klant onderscheidt het bouwbedrijf in Asse zich bij architecten, onderaannemers én de klant. 

Strikte timing

Elke grootorde van project kan De Ridder voor u realiseren. Daarbij wordt een gedetailleerd bouwplan opgesteld met een bijhorende timing. Voor een gemiddelde ruwbouw neemt het twee a drie maanden tijd in beslag, voor afwerking nog eens vier tot vijf maanden extra.

 Bouwtroeven

De bouwfirma houdt niet van kant- en klare standaardplannen, maar trekt elk project omhoog naar het niveau van maatwerk. Zowel voor nieuwbouw, renovatie, loodgieterij of dakwerken heeft de firma uit Asse heel wat bouwtroeven in huis:

 

  • Ervaring: nieuwbouw, renovatie, particulier, bedrijf, specifieke materialen, bouwtechnieken, …
  • Snel en efficiënt: een snelle topafwerking waarbij niet over het budget wordt gegaan
  • Persoonlijke aanpak: één aanspreekpunt waardoor u het project op de voet volgt en betrokken bent
  • Maatwerk: geen standaardoplossingen, maar maatwerk. Alles afgestemd op uw wensen en budget

 Contactopname

Dankzij de Ridder is het mogelijk om zorgeloos te (ver)bouwen. De totaalpartner creëert uw duurzame woning met een topafwerking tegen een eerlijke prijs. Door de korte contacten bent u op elk moment op de hoogte. U ziet uw droomhuis van dichtbij ontstaan. Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.