Contacteer ons nu: 052 77 00 96

De Ridder, uw renovatiebedrijf in Merchtem

Wie zonder muizenissen aan renovatiewerken wil starten, neemt best een specialist in de arm. Met de Ridder vindt u een renovatiebedrijf in Merchtem voor afbraak en/of herstelling van - een gedeelte - van uw pand. Alle verbouwdromen kunnen moeiteloos worden gerealiseerd.

Nieuwbouw of een bouwvallig stuk, voor De Ridder maakt dit geen verschil. Een team van gespecialiseerde vakmensen staat klaar om alle werken tegen een gegarandeerde kwaliteit en planning te realiseren. En dit met de grootste aandacht voor ieders veiligheid.

Van gipsplaten tot isolatie

Geen enkele totaalrenovatie is onmogelijk voor het bedrijf uit Merchtem, dat kan teren op tonnen ervaring. De volgende werken kunnen probleemloos uitgevoerd worden:

  • Isolatiewerken
  • Strippen woningen
  • Gipsplaten
  • Betegeling van muren en vloeren
  • Cementering

Woont u niet echt in de buurt van Merchtem? Geen enkel probleem. De Ridder richt zich voor totaalrenovatie niet specifiek op Merchtem. De klant komt altijd op de eerste plaats.

Contactopname

Hebt u bouwplannen of wil u het kantoor toch al een tijdje opsmukken? Naast volledige renovatie is het ook mogelijk om bij te bouwen, aan te bouwen of opritten te laten leggen. Aarzel niet en neem contact op voor een vrijblijvende offerte.