Contacteer ons nu: 0472 69 38 21

De Ridder realiseert woningbouw in Asse

Veel meer dan een pand met vier muren en een dak boven uw hoofd, is uw woning of appartement een plek waar u uw leven uitbouwt. De Ridder realiseert woningbouw in Asse dat betaalbaar, duurzaam en kwaliteitsvol is. De mogelijkheden van uw budget worden gemaximaliseerd.

Met decenennia ervaring op de teller is De Ridder in Asse een betrouwbare totaalaannemer die elk nieuwbouwproject perfect weet te beheersen en realiseren. Van woningen tot appartementsblokken, van de fundering tot het buitenschrijnwerk. Eén aanspreekpunt, tientallen voordelen.

Greep uit aanbod

  • Fundering
  • Ruwbouw
  • Gevelwerken
  • Buitenschrijnwerk
  • Dakwerken

Wij streven altijd naar het beste resultaat en hierom volgen wij het aanbod van nieuwe materialen en toepassingen op de voet. Op die manier garanderen wij het gebruik van de juiste materialen voor de juiste toepassingen. Omdat wij het milieu ter harte nemen, volgen wij steeds de huidige normen om zo aan de strenge eisen te voldoen en op die manier ook de toekomst van de volgende generatie veilig te stellen.

Contactopname

De Ridder in Asse is een ervaren bouwaannemer dat elk soort woningbouw voor zijn rekening kan nemen. Vraag naar een vrijblijvende prijsofferte voor een potententiële samenwerking. Neem contact op.